Hozzávalók:
- 50 dkg csiperke
- 4 tojás
- aprított pertrezselyem
- kb. 5 dkg reszelt sajt
- kb. 1 dl tej
- vaj
- olívaolaj
- só
- bors
A gombát nagyobb kockákra vágjuk és egy kis olívaolajon addig pirítjuk, amíg a leve majdnem teljesen el nem fő. Majd egy kivajazott hőálló tálban szépen elterítjük.
A tojásokat a tejjel felverjük és ráöntjük a gombára.
Megszórjuk az aprított petrezselyemmel, a sóval és a borssal, majd rászórjuk a sajtot is.
200 °C fokos sütőben addig sütjük, amíg szépen megpirul.
Pirítóssal tálaljuk.
Megjegyzés:
A gombát helyettesíthejük akár vékony csíkokra vágott sonkával is.
De tovább turbózhatjuk, ha pár szelet paradicsomot is belesütünk a lepényünkbe!
Nincsenek megjegyzések:
Megjegyzés küldése