Hozzávalók:
(2 személyre)
- 2 gombóc mozzarella (kb. 125 g/db)
- 6 szelet kenyér
- 1 db közepes savanykás alma
- 6 szelet bacon
- vaj
- só
- bors
A sütőt előmelegítjük 220 °C fokra.
A kenyér szeleteket megkenjük vajjal.
Az almát kicsumázzuk, majd vékonyan felkarikázzuk és ráhelyezzük a kenyérszeletekre.
A mozzarella gombóckat vékonyan felszeleteljük, a bacon szeleteket kettévágjuk és ezeket is szépen elrendezzük a kenyéren. Sózzuk, borsozzuk.
Kb. 12-15 perc alatt szépen megpirítjük őket.
Megjegyzés:
Egyszerű, gyors és nagyon finom vacsora.
Készíthetjük diétásabb verzióban is, teljes kiörlésű kenyérrel és zsírszegény sonkával.
A recept forrása: Nők Lapja 2009. január 28-án megjelent száma.
Nincsenek megjegyzések:
Megjegyzés küldése