- 12,5 dkg juhtúró
- 12,5 dkg tehéntúró
- 25 dkg liszt
- 25 dkg Rama
- 1,5 tk.só
- 1 tojás
- 10 dkg reszelt trappista
- köménymag
A kétféle túróból, a lisztből, a sóból és a Ramaból tésztát gyúrunk, majd kb. 30 percre a hűtőbe tesszük pihenni.
A tésztát lisztezett deszkán fél cm vastagra kinyújtjuk, majd egy késsel, vagy derelye vágóval 1 cm széles csíkokat vágunk belőle.
Sütőpapírral bélelt tepsibe sorakoztatjuk őket, a tetejüket megkenjük a felvert tojással, megszórjuk a reszelt sajttal és a köménymaggal.
200 ° C fokos, előmelegített sütőben 20-25 percig sütjük őket.
Nincsenek megjegyzések:
Megjegyzés küldése