A Snickers ízű mogyoróvajas süti után jöjjön most a Raffaello, szintén süti kivitelben!
Hozzávalók
- a piskótához:
- 6 tojás fehérje
- 20 dkg kristálycukor
- 10 dkg finomliszt
- 10 dkg kókuszreszelék
- 1 csipet só
- 6 tojás sárgája
- 1 csg vaníliás pudingpor
- 18 dkg porcukor
- 4 dl tej
- 20 dkg rama
- kókuszreszelék
- szeletelt mandula
A sütőt előmelegítjük 180-200 ° C fokra.
A tésztához a tojások fehérjét a csipet sóval és a cukorral (amit fokozatosan adagolunk hozzá) kemény habbá verjük. Ebbe óvatosan beleforgatjuk a liszttel elkevert kókuszreszeléket.
Sütőpapírral bélelt tepsibe öntjük és kb. 25 perc alatt készre sütjük.
A krémhez a tojások sárgáját a vanilíás pudinggal, a cukorral és kevés tejjel csomómentesre kikeverjük. Majd egy közepes méretű lábasban a maradék tejjel sűrű krémmé főzzük.
Amikor teljesen kihűlt, akkor egy robotgép segítségével kidolgozzuk a margarinnal.
Jöhet az összeállítás:
A kihűlt piskótán szépen elegyengetjük a krémet, megszórjuk a kókuszreszelékkel és a szeletelt mandulával.
Nincsenek megjegyzések:
Megjegyzés küldése