2013. május 24., péntek

Csokis-diós tallérok

Expressz édesség...

Hozzávalók:
  • 20 dkg finomliszt
  • fél csg sütőpor
  • 15 dkg barnacukor
  • 1 csg bourbon vaníliás cukor
  • 15 dkg (szobahőmérsékletű) Rama
  • 2 tojás
  • 10 dkg durvára vágott dió
  • 10 dkg durvára vágott étcsoki
Elkészítése:

A sütőt előmelegítjük 200 ° C fokra. 
A hozzávalókat jó alaposan összedolgozzuk, majd két kanál segítségével kisebb halmokat rakunk egy sütőpapírral bélelt tepsire.(Kellő távolságba, mert igencsak elterülnek sütés közben!)
Kb. 10-15 perc alatt készre sütjük őket. Hagyjuk teljesen kihűlni a tallérokat.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése